Search
Close this search box.

Честит 23 Октомври, Ден на македонската револуционерна борба

На сите граѓани, општина Кисела Вода им го честита големиот државен празник, 23-ти Октомври – Денот на македонската револуционерна борба, ден кога е формирана Македонската револуционерна организација. Славејќи го овој ден, ја празнуваме идејата на македонските револуционери за самостојна и независна Македонија која денес ја живееме во сопствена, независна државa. Нека ни е честит празникот, за многу години!

Споделете:

Scroll to Top