Search
Close this search box.

Дел од Кисела Вода денес без струја

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по известувањето добиено од ЕВН Македонија АД , ги известува граѓаните дека денес без струја ќе останат повеќе делови од градот и околината. Прекин во електричната енергија ќе имаат и дел од жителите на Општина Кисела Вода. Имено, во периодот од 9 до 17 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од улиците “Рилски Конгрес”, “Банско” и “Кратовска” во Општина Кисела Вода. 

Споделете:

Scroll to Top