Search
Close this search box.

Покана до медиуми

Во четврток, (10.10.2013), во 10:00 часот, градоначалникот на Општина Кисела Вода, Билјана Беличанец – Алексиќ ќе ја посети детската градинка “8-ми Март” во Пржино, на која завршија градежните активности за реконструкција на покривната конструкција.  

Ги покануваме редакциите на пишаните и електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат настанот.

Споделете:

Scroll to Top