Search
Close this search box.

Покана до медиуми

Во сабота, (05.10.2013) во Општина Кисела Вода ќе се реализира акцијата “Македонија без отпад 2013”, во која учество ќе земат општинската администрација и граѓаните од општината. Градоначалникот на Општина Кисела Вода, Билјана Беличанец – Алексиќ, во 10:00 часот на улицата “Петар Делјан” во близина на градинката “Кокиче” (зад Тинекс), ќе даде изјава за медиумите.

Ги покануваме редакциите на пишаните и електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат настанот.

Споделете:

Scroll to Top