Search
Close this search box.

Покана до медиуми

Во петок, (29.11.2013) со почеток во 12:00 часот, во просториите на урбаната заедница нас. Драчево ќе се отвори подрачна канцеларија на Агенцијата за вработување на Република Македонија. На настанот ќе присуствуваат директорот на АВРМ, Влатко Поповски и градоначалникот на Општина Кисела Вода, Билјана Беличанец – Алексиќ.  

Ги покануваме редакциите на пишаните и електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат настанот.

Споделете:

Scroll to Top