Search
Close this search box.

Покана до медиуми

Во сабота, (19.10.2013) во 11:00 часот, во основното училиште “Кузман Јосифовски – Питу”, градоначалникот Билјана Беличанец – Алексиќ ќе даде изјава за медиумите по повод бесплатните обуки за англиски јазик и информатика, кои ги организира Општина Кисела Вода. 

Ги покануваме редакциите на пишаните и електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат настанот.

Споделете:

Scroll to Top