Search
Close this search box.

Покана до медиуми

Во среда (02.10.2013), со почеток во 13:00 часот, во големата сала на Општина Кисела Вода, во организација на општината ќе се одржи инфорамтивна трибина за однесувањето и облекувањето на воспитно-наставниот кадар на тема: “Нашата облека – говор без зборови”.

Трибината е во организација на одделението за предучилишно воспитување во општината и е наменета за вработениот воспитно-наставен кадар од основните училишта и јавните детски градинки. Предавач ќе биде директорот на Академијата за протокол на Македонија, Лукреција Маљковиќ Атанасовска.

Ги покануваме редакциите на пишаните и електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат настанот.

Споделете:

Scroll to Top