Search
Close this search box.

Покана до медиуми

Во сабота, (14.12.2013) градоначалникот на Општина Кисела Вода Билјана Беличанец – Алексиќ во големата сала на општината, со почеток во 10:00 часот ќе додели 40 решенија за легализација на бесправно изградени објекти.

Ги покануваме редакциите на пишаните и електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат настанот.

Споделете:

Scroll to Top