Search
Close this search box.

Покана до медиуми

Во сабота, (21.12.2013) во ОУ “Кирил Пејчиновиќ” (спроти спортската сала “Расадник”), во 10:30 часот, градоначалникот на Општина Кисела Вода, Билјана Беличанец – Алексиќ ќе ги додели сертификатите на кандидатите кои успешно ја завршија бесплатната обука за англиски јазик и информатика.

Ги покануваме редакциите на пишаните и електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат настанот. 

Споделете:

Scroll to Top