Search
Close this search box.

Покана до медиуми

Во вторник (09.07.2013), градоначалникот на Општина Кисела Вода, Билјана Беличанец – Алексиќ ќе одржи прес-конференција по повод започнување на акцијата за крпење и санација на ударни дупки низ целата територија на општината.

Прес-конференцијата ќе се одржи на ул. “Дренак” (спроти ОУ “Кузман Јосифовски – Питу”, во близина на објектот на АДРИА ЛАБ), со почеток во 10:00 часот.

Ги покануваме редакциите на пишаните и електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат настанот. 

Споделете:

Scroll to Top