Search
Close this search box.

Градската администрација ќе одржи работна средба со претставниците на месните и урбани заедници од Кисела Вода

Денес, (02.12.2013 година) во 12 часот во просториите на Општина Кисела Вода, ќе се одржи средба на јавните претпријатија на градот Скопје и градската администрација со претставници на урбаните и месните заедници на Општина Кисела Вода.

На средбата ќе присуствуваат и градоначалниците на Град Скопје и Кисела Вода, Коце Трајановски и Билјана Беличанец-Алексиќ.

Споделете:

Scroll to Top