Search
Close this search box.

На три јавни локации бесплатен интернет за граѓаните на Општина Кисела Вода

На 29.06. на 59-от роденден на Општина Кисела Вода во соработка со телекомуникацискиот оператор ОНЕ беа обезбедени и пуштени слободни интернет зони на три јавни збиралишта. И тоа во парк Шопен, парк Македонија и парк на Бранители во Драчево, се со цел за осовременување на просторот и достапност на брза интернет комуникација на жителите низ Општина Кисела Вода.

Споделете:

Scroll to Top