Search
Close this search box.

Бесплатни превентивни прегледи за заштита од топлотен бран во Кисела Вода

ЈЗУ “Здравствен дом на Скопје” – Скопје ги информира граѓаните дека по најавата за топлотни бранови по укажување од Министерството за здравство на Република Македонија ќе се организираат акции со отворање на пунктови за спроведување на бесплатни превентивни прегледи за заштита од топлотен бран. Акциите ќе се спроведат во Општина Кисела Вода (Драчево) од 18-21 часот по следниот распоред:

–       24.07.2013

–       29.07.2013

–       04.08.2013

–       10.08.2013

–       15.08.2013

–       20.08.2013

–       25.08.2013

Споделете:

Scroll to Top