Search
Close this search box.

Без струја дел од компаниите во “Стакларница”

Општина Кисела Вода ги известува потрошувачите дека денеска од 8.30 до 12 часот струја ќе немаат дел од фирмите во поранешна Стакларница. Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по известувањето добиено од ЕВН Македонија АД, прекините во снабдувањето со електрична енергија се поради технички зафати во електро-системот .

Споделете:

Scroll to Top