Search
Close this search box.

Бесплатни превентивни прегледи во општина Кисела Вода

Општина Кисела Вода ги известува сите свои жители дека согласно добиената информација од ЈЗУ “Здравствен дом на Скопје”-Скопје, а по програмски превентивни активности на Министерството за здравство на Република Македонија, во оваа општина започнува акција за спроведување на бесплатни превентивни прегледи и совети за заштита и превенција на граѓаните од топлото време, насловена “Топлотен бран”. 

 

Истата ќе се одвива со почеток од 18:30 до 21:30 часот, по следниот распоред:

Парк Шопен                     10.07.2015

Општина Кисела Вода   15.07.2015

Тинекс                         21.07.2015

Парк Шопен                 26.07.2015

Општина Кисела Вода   31.07.2015

 

Драчево:

Парк на бранителите       07.07.2015

Пред чешма-с. Драчево  12.07.2015

Пред Месна Заедница    18.07.2015

Парк на бранителите       23.07.2015

Пред чешма-с. Драчево  28.07.2015

Споделете:

Scroll to Top