Search
Close this search box.

Бесплатни превентивни прегледи во општина Кисела Вода

Општина Кисела Вода и ЈЗУ „Здравствен дом на Скопје“, Ве информираaт дека по програмски превентивни активности на Министерството за здравство на Република Македонија започнуваат акциите за спроведување на бесплатни превентивни прегледи и совети за заштита и превенција на граѓаните од топлото време „Топлотен бран.

 

Истите ќе се одвиваат со почеток“ од 18:30 – 21:30 часот по следниов распоред:  

Општина Кисела Вода,Тинекс, 06.09.2015

Драчево, пред Месна заедница 03.09.2015

Парк – Бранители 08.09.2015

Споделете:

Scroll to Top