Search
Close this search box.

Вечерва концерт на Миле Кузмановски во Паркот на бранителите

Вечерва со почеток во 20:30 часот, во Паркот на бранителите во населба Драчево, концерт ќе одржи популарниот македонски фолк изведувач Миле Кузмановски. Истиот е дел од културното лето „Три круши“ и беше два пати одложуван поради неповолните временски услови.

 

Општина Кисела Вода која е организатор на концертот вечерва ги поканува сите лубители на квалитетената македонска народна песна вечерва да дојдат во Паркот на бранителите и да бидат дел од овој целовечерен концерт. 

 

Споделете:

Scroll to Top