Search
Close this search box.

Дел од Драчево денес без електрична енергија

По информација добиена од страна на Регионалниот центар за управување со кризи, ве известуваме дека поради интервенции на екипи на ЕВН Македонија АД, денес без напојување со електрична енергија ќе останат корисниците од улицата “Киро Фетак” во нас. Драчево, делот кон пругата. Прекинот ќе биде во периодот од 12 до 15 часот.

 

Споделете:

Scroll to Top