Search
Close this search box.

Дел од Драчево утре без струја

Поради зафати на електропреносната мрежа што ќе ги врши ЕВН Македонија АД,

утре ќе има прекини во снабдувањето со струја на неколку улици во Драчево.

 Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје,

oд 9 до 10 часот струја ќе нема на дел од улиците

“Ужичка Република”, “Румена Хаџипанзова”, “Марија Кири”,  “Гутенбергова” и “Бистра”

во населбата Драчево.

 

Споделете:

Scroll to Top