Search
Close this search box.

Корисниците од село Драчево денес без вода

Поради изведување на приклучок профил на улица “Сердарот” бб, без вода ќе останат корисниците од село Драчево.

Тие ќе бидат без вода од 10:00 часот па се до изведување на истиот.

 

Споделете:

Scroll to Top