Search
Close this search box.

Покана до медиуми

Утре, 16.05.2014, петок, со почеток во 10 часот, во ОУ Кузман Јосифовски-Питу” ќе се одржи натпревар за учениците од основните училишта “Млади техничари и иноватори”, во организација на Здружението на наставници по техничко образование на РМ, а поддржано од општина Кисела Вода. Настанот ќе го отвори градоначалникот на општината Билјана Беличанец-Алексиќ. 

Ги покануваме редакциите на пишаните и електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат настанот.

 

Споделете:

Scroll to Top