Search
Close this search box.

Покана до медиуми

Во понеделник, на 18.08.2014, со почеток во 11 часот, во Големата сала на општина Кисела Вода ќе бидат доделени нови решенија за легализација на дивоградби. 

Ги покануваме редакциите на пишаните и електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат настанот.

Споделете:

Scroll to Top