Search
Close this search box.

Покана до медиуми

Утре, четврток, (02.10.2014), градоначалникот на општина Кисела Вода, Билјана Беличанец – Алексиќ, во големата сала на општината, со почеток во 11:00 часот ќе додели решенија за легализација на бесправно изградени објекти.

Споделете:

Scroll to Top