Search
Close this search box.

Покана до медиуми

Утре, вторник , 21.10.2014 година, во 10:30 часот,  на улицата “Христо Татарчев”, спроти градинката „8 Март“ (објект Расадник), ќе биде промовиран системот за функционирање на подземните контејнери за одлагање комунален отпад на територијата на општина Кисела Вода.

На промоцијата ќе присуствуваат градоначалникот на општина Кисела Вода Билјана Беличанец-Алексиќ, градоначалникот на град Скопје, Коце Трајановски и директорот на ЈП „Комунална хигиена“, Ракип Дочи.

Ги покануваме редакциите на пишаните и електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат настанот.

 

Споделете:

Scroll to Top