Search
Close this search box.

Покана до медиуми

Утрe, 29.10.2014 година, средa, во 11 часот, на улица Христо Татарчев, во близина на ОУ„Круме Кепески“, на последниот ден од тридневната акција за чистење на Општина Кисела Вода ќе присуствуваат градоначалниците на Град Скопје и Општина Кисела Вода, Коце Трајановски и Билјана Беличанец – Алексиќ. Со оваа акција официјално почна единаесеттиот циклус на посети на општините на Град Скопје и средби со претставниците на урбаните заедници.

 

Ги покануваме редакциите на пишаните и електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат настанот.

 

Споделете:

Scroll to Top