Search
Close this search box.

Покана до медиуми

Ве известуваме дека во петок (07.02.2014), со почеток  во 09:30 часот, градоначалникот на општина Кисела Вода, Билјана Беличанец-Алексиќ заедно со директорот на Агенцијата за Млади и Спорт, Марјан Спасески,  ќе остварат официјална посета и увид во градежните активности на повеќенаменското игралиште кое се гради во ОУ “Св.Климент Охридски” во с.Драчево. Ве покануваме да испратите новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) за да го проследите  настанот.

 

Споделете:

Scroll to Top