Search
Close this search box.

Покана за медиуми

Утре, четврток, 26.06.2015, во големата сала на општина Кисела Вода, со почеток во 10:30 часот ќе бидат доделени решенија за легализација на бесправно изградени објекти.

Ги покануваме редакциите на пишаните и електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат настанот.

 

Споделете:

Scroll to Top