Search
Close this search box.

Покана на медиуми

Утре четврток, 25.06.2015, во големата сала во општина Кисела Вода со почеток во 10:30 часот, ќе бидат доделни ваучери за еднократна парична помош на семејствата со новороденчиња од општината.

Ги покануваме редакцииите на електронските и пишаните медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат настанот.

Споделете:

Scroll to Top