Search
Close this search box.

Прекин во водоснабдувањето во делови од Кисела Вода

По известување добиено до Регионалниот центар за упраување со кризи, според  информациите добиени од ЈП “Водовод и канализација”, ве известуваме дека денес, среда, 30.07, поради изведување на водоводен приклучок од ф-100 мм на бул. “Борис Трајковски”, без водоснабдување ќе останат корисниците на булеварот “Борис Трајковски” крак 2,4,6,8 и 10, фабриката Цементара, општината Кисела Вода. Прекинот во водоснабдувањето ќе трае од 09.00 часот, до завршување на приклучокот.

 

Споделете:

Scroll to Top