Search
Close this search box.

Село Усје утре без струја

Дел од корисниците од скопското село Усје, утре од 9:30 до 16:00 часот ќе биде без електрична енергија.  Прекините, како што информира РЦУК – Скопје, се заради реализација на инвестициски зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија на корисниците во реоните.

Споделете:

Scroll to Top