Search
Close this search box.

Трибина за згрижувачки семејства утре во Кисела Вода

Општина Кисела Вода во соработка со Меѓуопштинскиот центар за социјална работа, утре, четврток, 29.10.2015 година, со почеток во 19 часот во барака 7 во општина Кисела Вода ќе одржи трибина на тема ”На секое дете му е потребно семејство”. На трибината се поканети сите граѓани кои се заинтересирани за добивање статус на згрижувачко семејство, како би можеле да се информираат околу законската рамка за остварување на ова право, нивните права и обврски.

Споделете:

Scroll to Top