Search
Close this search box.

Улицата “Шиндаровска” денеска без вода

По информацијата добиена од Центарот за управување со кризи, ве известуваме дека денеска, со почеток од 09 часот, без вода ќе бидат корисниците од улицата “Шиндаровска” бр. 14 во селото Драчево. Прекинот во водоснабдувањето е поради дефект на приклучна цевка профил ф-1 цол  и ќе трае се до санирање на дефектот.

Споделете:

Scroll to Top