Search
Close this search box.

Улица “Саса” утре со прекини во снабдувањето со електрична енергија

Општина Кисела Вода, согласно информацијата добиена од Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, информира дека утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците на ова подрачје.

 

 Прекин во снабдувањето со електрична енергија ќе имаат следните улици :

– во период од 09:00 до 13:00 часот- корисниците од ул. Саса во нас. Пинтија

– во период од 13:00 до 15:00 часот- корисниците од ул. Саса, подулици 2 и 4 во нас. Пинтија. 

Споделете:

Scroll to Top