Search
Close this search box.

Улиците “Банско”, “Востаничка” и “Наум Охридски” денеска без струја

По известување добиено од Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по информација добиена од ЕВН Македонија АД, ги известуваме граѓаните дека заради технички зафати во електро-системот денеска без електрична енергија ќе останат корисниците од дел од улиците “Банско”, “Востаничка” и “Наум Охридски”. Прекинот во снабдувањето со електрична енергија ќе биде меѓу 09:00 и 13:00 часот.

Споделете:

Scroll to Top