Search
Close this search box.

Честит католички Божик!

Со желби за здравје, среќа, мир и семејна хармонија, општина Кисела Вода им го честита Божик на сите припадници на католичката вероисповед. Нека љубовта, добрината и меѓусебната почит го исполнат вашиот дом и бидат главниот двигател во годината што е пред нас.

Мир божји, Христос се роди!

Споделете:

Scroll to Top