Search
Close this search box.

Честит празник Успение на Пресвета Богородица

Општина Кисела Вода на сите православни христијани им го честита празникот Успение на Пресвета Богородица со желби за добро здравје, љубов и меѓусебно разбирање. Одбележувањето на денот посветен на Божјата мајка, значи празнување и почитување на семејството и семејните вредности, на човечноста, скромноста, трпеливоста, љубовта, на начелата кои се наша водилка кон духовниот мир и спокој.

Нека ни е честит!

Споделете:

Scroll to Top