Search
Close this search box.

Честитка по повод 2 Август-111години Илинден и 70 години од АСНОМ

Живеејќи го сонот на минатите генерации и гордо сеќавајќи се на нивната битка за самостојна и независна држава, заеднички го празнуваме и денешниот датум. Општина Кисела Вода Ви ги честита сто и eдинаесетте години од Илинден и седумдесетгодишнината од Првото заседание на АСНОМ. Нека ни е честит и вековен празникот!!!

 

Споделете:

Scroll to Top