Search
Close this search box.

Покана до медиуми

Почитувани,

Утре, среда, (09.07.2014) со почеток во 12 часот, во ОУ “Св. Климент Охридски” во с. Драчево, од страна на Премиерот на Република Македонија, Никола Груевски, градоначалникот на општина Кисела Вода Билјана Беличанец-Алексиќ и директорот на Агенцијата за млади и спорт Марјан Спасески, ќе биде пуштено во употреба новото повеќенаменско игралиште, чија изградба започна во декември 2013.

Ги покануваме редакциите на пишаните и електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат настанот.

Споделете:

Scroll to Top