Search
Close this search box.

Дел од населбата Пинтија денес без вода

Поради изведување на приклучок профил Ф-200 милиметри на улицата “Саса” крак 18, денес 27.12.2013 година од 10:30 часот, па се до завршување на истиот без водоснабдување ќе останат околу 100 корисници од населбата Пинтија. 

Споделете:

Scroll to Top