Search
Close this search box.

Покана до медиуми

Во понеделник (30.12.2013), градоначалникот на Општина Кисела Вода, Билјана Беличанец – Алексиќ ќе ги посети децата со посебни потреби од ПОУ “Кузман Јосифовски – Питу”, кои ќе заминат на бесплатно зимување во Берово, финансирано од Општина Кисела Вода. (ПОУ “Кузман Јосифовски – Питу” во нас. Црниче, 11:00 часот).

Ги покануваме редакциите на пишаните и електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат настанот. 

Споделете:

Scroll to Top