Search
Close this search box.

Миле Кузмановски вечерва на “Три Круши 2014”

Во рамките на манифестацијата “Културно лето Три круши 2014 “, вечерва , концерт ќе одржи Миле Кузмановски. Миленикот на публиката кој зад себе има бројни хитови, ќе настапи со своите тамбураши , со почеток во 20 часот и 30 минути на верско-рекреативниот локалитет Три Круши во село Драчево.

Веќе утре, во истиот термин и на истата локација, со настапот на КУД Китка од Драчево и нивните гости, пензионерите-фолклористи, членови на општинскиот Црвен Крст Кисела Вода-Скопје, културното лето ќе биде свечено затворено.

Споделете:

Scroll to Top