Search
Close this search box.

Советот на општина Кисела Вода ќе ја одржи Свечената седница по повод 60-годишното постоење на Општина Кисела Вода

Ве известуваме дека Свечената  седница на Советот на Општина Кисела Вода по повод 60-годишното постоење на Општина Кисела Вода ќе се одржи на 29-ти Јуни 2015 година (понеделник) со почеток во 11,00 часот

 

 

 – Пред свечената седница во 10,30  часот промовирање на новиот грб и знаме на Општина Кисела Вода (во Општината)

– По свечената седница во 12,30 часот поставување камен темелник за Градинка во Пинтија

 

Споделете:

Scroll to Top