Search
Close this search box.

Советниците од Кисела Вода добија своја канцеларија

Денес (25.12.), по завршувањето на 11-та пленарна седница на Советот на Општина Кисела Вода официјално беше отворена за работа новата канцеларија, која ќе служи како работен простор за општинските советниците и простор за одржување средби со граѓаните.

Канцеларијата, свечено ја отворија претседателот на Советот на општината, Трајче Донев и координаторот на советничката група на СДСМ, Мери Проја Продановска.

Канцеларијата се наоѓа во барака бр. 4 во општината Кисела Вода. 

Споделете:

Scroll to Top