Search
Close this search box.

Покана до медиуми

Во четврток, (26.12.2013) во големата сала на Општина Кисела Вода, со почеток во 10:30 часот, Советот на Општина Кисела Вода заедно со Здружението на граѓани за деца со посебни потреби ,,ДАМА – ЕЛ” од Скопје ќе додели 100 новогодишни пакетчиња на деца со посебни потреби од општината.

Ги покануваме редакциите на пишаните и електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат настанот.

Споделете:

Scroll to Top