Search
Close this search box.

Крводарителска акција во Усје

Во петок (27.09.2013), во периодот од 17:00 – 22:00 часот, во просториите на месната заедница Усје, под мотото “Капка крв, спасува живот” ќе се одржи крводарителска акција. Акцијата е во организација на месната заедница и општинската организација на Црвениот Крст – Кисела Вода. Месната заедница Усје традиционално организира 3 крводарителски акции во годината, каде во просек се пријавуваат околу 30 лица. 

 

Споделете:

Scroll to Top