Search
Close this search box.

Покана до медиуми

Во вторник, (26.11.2013) во градинката Пепертука во нас. Драчево со почеток во 13:00 часот, претседателот на Република Македонија, Ѓорѓе Иванов и градоначалникот на Општина Кисела Вода, Билјана Беличанец – Алексиќ ќе засадат дрвца по повод акцијата “Ден на дрвото”.

Ги покануваме редакциите на пишаните и електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат настанот.

Споделете:

Scroll to Top