Search
Close this search box.

Покана до медиуми

Во недела (20.10.2013), во 12:30 часот, градоначалникот на Општина Кисела Вода Билјана Беличанец – Алексиќ и министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески ќе извршат обиколка на улицата “Жарко Зрењанин” во нас. Драчево, на која се изгради атмосферска канализација.

Ги покануваме редакциите на пишаните и електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат настанот.

Споделете:

Scroll to Top