Search
Close this search box.

Покана до медиуми

Во сабота, (26.10.2013) во 11:00 часот, во големата сала на Општина Кисела Вода, градоначалникот Билјана Беличанец – Алексиќ ќе додели ваучери за еднократна парична помош на 53 семејства со новороденчиња од општината.

Ги покануваме редакциите на пишаните и електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат настанот.

Споделете:

Scroll to Top