Search
Close this search box.

Покана до медиуми

Во среда, (09.10.2013), во спортската сала “Независна Македонија” (во ОУ “Невена Георгиева – Дуња”), со почеток во 12:30 часот, ќе започне новата сезона на училишниот спорт во Општина Кисела Вода.

На настанот ќе присуствуваат градоначалникот на Општина Кисела Вода, Билјана Беличанец – Алексиќ, директорот на Агенцијата за млади и спорт, Александар Пујовски и претседателот на Федерацијата на училишен спорт, Александар Туфекчиевски.

Ги покануваме редакциите на пишаните и електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат настанот.

Споделете:

Scroll to Top