Search
Close this search box.

Покана до медиуми

Во недела, (29.09.2013), со почеток во 17:00 часот, во паркот “Шопен” (во близина на ОУ “Невена Георгиева – Дуња”) ќе се одржи културниот настан “Ден на музиката на Шопен”, каде со интепретација на делата на Фредерик Шопен ќе настапи проф. Даница Стојанова од МБУЦ “Илија Николовски – Луј” и нејзини студенти.

На настанот ќе присуствува градоначалникот на Општина Кисела Вода, Билјана Беличанец – Алексиќ и претставници на Амбасадата на Република Полска во Република Македонија.

Ги покануваме редакциите на пишаните и електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат настанот.

Споделете:

Scroll to Top